Отборът на Щутгарт постигна убедителна победа с 3:1 над намиращия

...
Отборът на Щутгарт постигна убедителна победа с 3:1 над намиращия
Коментари Харесай

Щутгарт не допусна изненада срещу Майнц

Отборът на Щутгарт реализира безапелационна победа с 3:1 над намиращия се на дъното Майнц. С този триумф швабите събират 43 точки и държат 3-ото място, с 3 пред 4-ия Борусия (Дортмунд).

Максимилиан Мителщад откри резултата при започване на добавеното време на първата част, засичайки на първа греда центриране от дясно на Паскал Щенцъл. Но единствено 2 минути по-късно, в 45+4 стана 2:0 и то отново след центриране на Щенцъл. Автор на втория гол стана Джейми Люелинг.
 Байер (Леверкузен) - Байерн (Мюнхен) 3:0 в мач от Бундеслигата
Байер (Леверкузен) размаза възмутителен Байерн и се откъсна с 5 точки на върха в Бундеслигата

Ето по какъв начин се разви дуелът

Добавеното време на първото полувреме беше оповестено 15 минути, като се играха съвсем 17 поради хвърлени и на тази среща тенис-топки от публиката. Феновете по този метод стачкуват срещу желанието на Германската футболна лига (ГФЛ) да притегли стратегически вложител.

Дениз Ундав, за който вървят клюки, че ще бъде национал на Германия за идващия лагер, вкара за 3:0 в 73-ата минута. Той овладя на гърди топката след подаване на Антъни Роуалт, отстрани един защитник и от въздуха прониза вратаря Робин Центнер.

Гостите от Майнц, които са на предпоследното 17-о място в класирането с 12 точки, върнаха едно попадение посредством Людовик Ажорке. Освен Майнц, и Дармщад има 12 точки на дъното, като те изостават на 3 от Кьолн, който е на 16-ата позиция, изпращаща на плейоф за оставане. Кьолн играе по-късно през днешния ден с Хофенхайм.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР