Отборът на Щутгарт победи Хамбургер ШФ и в реванша от

...
Отборът на Щутгарт победи Хамбургер ШФ и в реванша от
Коментари Харесай

Щутгарт остава в Бундеслигата след нова победа над Хамбургер ШФ

Отборът на Щутгарт победи Хамбургер ШФ и в реванша от плейофа за оставане в немската Бундеслига. Този път триумфът на стадион “Фолкспаркщадион ” пристигна с 3:1 и по този начин тимът от провинция Баден-Вюртемберг резервира елитния си статут след краен триумф с общ резултат 3:1.

Този път успеха пристигна една концепция по-трудно за разлика от първия мач, когато бе изкован триумф с класическото 3:0. Сега даже отборът на Хамбургер ШФ поведе в резултата през първата част, когато още в 6-ата минута Сони Кител откри резултата. До края на полувремето втородивизионният отбор стоеше доста по-добре и трябваше да съжалява, че не се отдръпна на почивката с по-комфортен задатък, който да гони цялостния поврат в общия резултат в минутите след подновяването на играта.

Това се оказа съдбовно и гостите от Щутгарт реализираха цялостен поврат през втората част. Две попадения за Щутгарт означи Енцо Мило, като първото пристигна в 48-ата минута, а второто падна в 64-ата минута. Крайният резултат оформи Силас Вамангитука с гол в 97-ата минута.

Отборът на Хамбургер ШФ ще прекара шеста поредна акция във Втора Бундеслига през сезон 2023/2024, до момента в който Щутгарт ще бъде за четвърти следващ път част от немския хайлайф откакто се завърна там през сезон 2020/2021.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР