Отборът на Щурм (Грац) изпусна победата в гостуването си на

...
Отборът на Щурм (Грац) изпусна победата в гостуването си на
Коментари Харесай

Щурм изпусна преднина от три гола, Десподов гледа от пейката

Отборът на Щурм (Грац) изпусна успеха в гостуването си на ЛАСК (Линц), макар, че водеше с 3:0. Гостите на “Линцер Щадион” обаче позволиха противникът да се върне в мача и да стигне до тъждество 3:3, а даже в края играчите от Грац би трябвало да се радват, че не изгубиха, откакто приключиха срещата с 9 души на терена след два червени картона. Българският национал Кирил Десподов изгледа тази драма от скамейката и не се появи на терена.

Още доникъде на първата част Щурм вкара три безответни гола посредством Рохер в 4-ата, Хиерландер в 9-ата от дузпа и Китейшвили в 24-ата минута.

ЛАСК обаче върна два гола още до края на полувремето. Първо в 38-ата минута Шпендлхофер си вкара автогол за 1:3 в 38-ата минута, а по-късно Востри добави второ попадение за домакините в 45-ата минута.

В 74-ата минута Клаус направи резултата 3:3. Междувременно в 61-ата минута Домингес от състава на гостите бе изпъден от игра, а в 86-ата минута червн картон получи и Хиерландер и остави отбора си с 9 души на терена.

Щурм въпреки всичко удържа най-малко точката и с актив от 28 пункта се намира на 5-ото място в класирането. ЛАСК пък заема 2-ата позиция във краткотрайното класиране с 42 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР