Отборът на Шалке 04, който е последен в класирането на

...
Отборът на Шалке 04, който е последен в класирането на
Коментари Харесай

Шалке успя да вземе нова точка в Берлин

Отборът на Шалке 04, който е финален в класирането на немската Бундеслига, съумя да стигне до нулево тъждество като посетител на Унион Берлин в мач от 21-ия кръг на шампионата.

Защитата на „ миньорите “, водена от Сеад Коласинач и Шкодран Мустафи, се оправи с натиска на домакините, само че с максимален принос беше вратарят Ралф Ферман, който направи няколко значими спасявания.

It ends goalless in Köpenick ⛔

⏱️ FT | 0-0 |
— FC Schalke 04 (@s04_en)
Късметът също беше на страната на „ кралско-сините “, като Йоел Похянпало се подхлъзна, а Тайуо Авоний изпусна най-малко две чисти обстановки. Роберт Андрих също направи пропуск.

С това тъждество столичани към този момент нямат победа в пет следващи срещи в Бундеслигата и се отдалечават от топ 6, където бяха по-рано през акцията. Те заемат девета позиция с актив от 30 точки, на 3 от шестия Борусия Дортмунд.

Шалке остават последни с едвам 9 точки, на 8 от мястото за плейоф за изпадане. В идващия кръг Унион гостува на фрайбург, до момента в който Шалке приема Борусия Дортмунд в районно дерби.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР