Отборът на Севиля завърши 1:1 като гост на Алавес и

...
Отборът на Севиля завърши 1:1 като гост на Алавес и
Коментари Харесай

Алавес спря Севила за радост на Барса

Отборът на Севиля приключи 1:1 като посетител на Алавес и остави Барселона на върха в класирането в Примера дивисион след срещите от 14-ия кръг. Възпитаниците на треньора Пабло Мачин имат актив от 27 точки и са втори в подреждането, единствено на точка след първенеца Барселона, който победи по-рано денем Виляреал с 2:0.

Джони откри резултата за домакините в 37-ата минута, като се възползва от неточност в защитата на андалусийците. Бранителят Серхи Гомес върна неприятно обратно, а Калери пое топката и нападна по десния фланг, като я насочи към далечната греда, където Джони изпревари защитник на Севиля и на празна врата откри резултата. Гостите упражниха сериозен напън след почивката.

В 61-ата минута Андре Силва пропусна да изравни. Малко по-късно и Куинси Промес не съумя да се възползва от прекрасен късмет. 12 минути преди края обаче Севиля стигна до тъждество. Резервата Пабло Сарабия откри Висам Бен Йедер на близката греда и нападателят не сгреши за 1:1. До края и двата тима направиха по един пропуск и по този начин дуелът приключи без победител, а огромният печеливш е Барселона. Примера дивисион 14 кръг, неделя 2 декември  Алавес 1:1краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР