Отборът на Севиля записа очаквана победа при визитата си на

...
Отборът на Севиля записа очаквана победа при визитата си на
Коментари Харесай

Севиля катурна Барса от третото място

Отборът на Севиля записа предстояща победа при визитата си на Осасуна в мач от Примера дивисион. Андалусийци се постановиха с удобното 2:0 и се изкачиха на третото място във краткотрайното класиране, измествайки от тази позиция отбора на Барселона.

Резултатът в мача бе открит в 19-ата минута, когато прецизен бе Диего Карлос. Той бе най-съобразителен в наказателното поле след центриране от корнер и с глава съумя да порази задачата.

В началото на второто полувреме Люк де Йонг осъществя втори гол за гостите и значително предреши крайния победител в конфликта.

След втория гол в мача домакините тотално смъкнаха гарда и до края на дуела можеха да получат още попадение. В последна сметка резултатът се резервира неизменен и гостите взеха заслужени три точки.

С тях Севиля се изкачи на трета позиция, изпреварвайки с една точка тима на Барселона. Осасуна пък остава в долната половина на таблицата. Лидер в подреждането е Атлетико Мадрид, следван от Реал.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР