Отборът на Севиля влезе в топ 4 след домакинска победа

...
Отборът на Севиля влезе в топ 4 след домакинска победа
Коментари Харесай

Севиля продължи добрия ход след схватка с Унай Емери

Отборът на Севиля влезе в топ 4 след домакинска победа с 2:0 над Виляреал в дуел от 16-ия кръг на Ла Лига. Тимът на Юлен Лопетеги вкара две попадения при започване на двете полувреме. В осмата минута Лукас Окампос осъществя дискусионна дузпа, а в 53-ата Юсеф Ен-Несири вкара за 2:0.

В петата минута Акуня стреля, ръката на Фойт беше настрана и не стана ясно дали топката се удря в нея. След ревизиране на видеоповторение съдията реши, че има дузпа и я назначи. Лукас Окампос осъществя от бялата точка. До края на полувремето „ жълтите “ играха по-силно, само че не стигнаха до попадение. Момчетата на Унай Емери владееха топката по-продължително, само че не сътвориха задоволително чисто състояние.

В началото на втората част севилци нанесоха втори удар. Високата преса на домакините сработи, Окампос лиши топката и изведе Юсеф Ен-Несири самичък против вратаря. Нападателят се разписа за 2:0. Последваха мощни минути за „ бяло-червените “ и пропуски на Сусо и Ен-Несири. В 73-ата вратарят домакините Ясин Буну избави удар на Саму Чъквуезе.


Ла Лига 16 кръг, вторник 29 декември  Севиля 2:0краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР