Отборът на Севиля се наложи с 2:0 над Гранада в

...
Отборът на Севиля се наложи с 2:0 над Гранада в
Коментари Харесай

Севиля се разправи с Гранада за двайсетина минути

Отборът на Севиля се наложи с 2:0 над Гранада в дуел от 21-ви кръг на Ла Лига. Люк де Йонг откри резултата в 11-ата минута, а в 34-ата Нолито оформи крайното 2:0.

Още в четвъртата минута домакините можеха да излязат напред в резултата, само че Лукас Окампос не съумя да се възползва от шанса си и изпрати топката отвън рамките на вратата.

Все отново, малко по-късно Люк де Йонг се оправи със задачата и откри сметката на Севиля, засичайки висок пас на Хесус Навас и изпращайки топката във вратата на Руи Силва.

Последваха искания за дузпа от страна на гостите, само че след обзор с ВАР съдията реши, че няма такава и играта продължи.

В 34-ата минута Нолито удвои задатъка на домакините, откакто овладя пас на Оливер Торес и изпрати топката в мрежата на гостите.

През втората част обстановката остана същата и Севиля остана по-активният тим. В 77-ата минута Роберто Солдадо въпреки всичко имаше късмет да означи почетно попадение от директен свободен удар, само че опитът му бе избавен от вратаря.

Малко по-късно Люк де Йонг се отскубна и стреля от приблизително разстояние, само че Руи Силва се намеси фантастично и отрази опита му.

Така Севиля резервира третата си позиция и събра 38 точки, а Гранада е 12-и с 27 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР