Отборът на Севиля се наложи над Манчестър Юнайтед с 2:1

...
Отборът на Севиля се наложи над Манчестър Юнайтед с 2:1
Коментари Харесай

Севиля изхвърли Манчестър Юнайтед от Европа, Рома елиминира Шахтьор


Отборът на Севиля се наложи над Манчестър Юнайтед с 2:1 като посетител и се класира за 1/4 финалите на Шампионската лига. Първият дуел в Испания приключи 0:0 и Севиля продължава напред с общ резултат 2:1. Гостите означиха головете си в границите на четири минути през второто полувреме, а отборът на Юнайтед съумя да върне единствено един гол в оставащия 1/4 час.

През първото полувреме "червените дяволи" не съумяха да застрашат съществено вратата на противника, като се изключи един удар на Маруан Фелайни в 38-ата минута, който бе отбит от Серхио Рико в корнер. Ситуацията не се промени и след почивката, а почитателите на домакините изживяха потрес сред 74-ата и 78-ата минута, когато французинът Уисам Бен Йедер направи Давид Де Хеа беззащитен и в двете обстановки. Ромелу Лукаку съумя да върне един гол в 84-ата минута, само че в оставащото време до края Севиля удържа задатъка си и отстрани британския гранд.

В другия сегашен дуел от най-престижния европейски шампионат Рома надделя Шахтьор с 1:0 на собствен терен и откри място измежду най-хубавите осем с помощта на гола си на непознат терен в първата среща в Украйна (1:2). Един Джеко обезпечи успеха на "вълците" с гол в 52-ата минута. Бранителят на Шахтьор Иван Ордец получи пряк червен картон в 79-ата минута и с човек по-малко украинците не съумяха да стигнат до изравнителен гол, който щеше да ги класира напред в шампионата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР