Отборът на Северна Македония победи с 2:0 Гибралтар като гост

...
Отборът на Северна Македония победи с 2:0 Гибралтар като гост
Коментари Харесай

Северна Македония не прости грешките на Гибралтар

Отборът на Северна Македония победи с 2:0 Гибралтар като посетител в мач от група 3 на Дивизия "С " на Лигата на нациите. С триумфа селекцията на треньора Благоя Милевски излезе най-малко краткотрайно отпред в класирането в групата. По-късно през днешния ден е и другият мач от групата сред България и Грузия.

Двубоят на стадион "Виктория " в Гибралтар не предложи изключително качествена игра, а по-класният отбор на македонците осъществя по един гол и през двете полувремена след неточности в отбраната на домакините.

Резултатът бе открит от Енис Барди в 21-вата минута. Той разигра с Езджан Альоски корнер, след което навлезе в наказателното поле, финтира няколко бранители на Гибралтар и с удар с десния крайник по земя вкара за 1:0.

Вторият гол в мача падна в 84-тата минута. Тогава една изритана топка докара до недоразумение сред бранител на Гибралтар и вратаря, от която се възползва Бобан Николов и с едно блъскане на топката я прати в мрежата, с цел да оформи крайния резултат.

Домакините от Гибралтар пробваха да играят интензивно и да не се бранят в глуха отбрана, само че единственото им положително състояние пристигна в 64-тата минута, когато една изсипана топка от фаул за малко не изненада вратаря Деян Илиев, който обаче мазета в корнер.

В класирането в група 3 Северна Македония води с 4 точки от два мача, пред Грузия с 3, България с 1 и Гибралтар без актив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР