Отборът на Септември София постигна победа с 3:1 при домакинството

...
Отборът на Септември София постигна победа с 3:1 при домакинството
Коментари Харесай

Септември победи Ботев Враца в последния си мач в Пъра лига засега

Отборът на Септември София реализира победа с 3:1 при семейството си на Ботев Враца в дуел от последния кръг на Първа лига.

„ Виненочервените “ откриха резултата на Националния стадион „ Васил Левски “ в 28-ата минута, когато Мартин Николов подаде към Митко Митков отляво в половината на „ зелените “, крилото на символичните домакини се освободи от опеката на Петър Кепов и центрира от фланга във вратарското поле на гостите, където стражът Красимир Костов се опита да улови топката, само че тя се отби в гърдите му и влетя в мрежата.

Отново Митков бе в прегръдките на своите съотборници в 63-ата минута, когато получи подаване от Валентин Йосков на границата на наказателното поле на Ботев Враца и с мощен диагонален изстрел по земя се разписа в долния ляв ъгъл на вратаря Костов.

Съставът на Даниел Моралес понижи изоставането си в 79-ата минута посредством Петър Кепов, който получи топката отдясно в половината на Септември и с мощен изстрел диагонално от над 25 метра прати неспасяемо топката в далечния горен десен ъгъл на вратаря Иван Василев.

Крайният резултат оформи Красимир Станоев, разписвайки се от дузпа в последните секудни мача.

В класирането отборът на Красимир Балъков събра актив от 28 точки и се изкачи на предпоследното 15-о място. Ботев Враца пък приключва сезона на 13-ото място с 32 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР