Отборът на Септември (Симитли), набор 2010 - 2012 година, беше

...
Отборът на Септември (Симитли), набор 2010 - 2012 година, беше
Коментари Харесай

Парти изненада за малките, големи надежди на Септември



Отборът на Септември (Симитли), набор 2010 - 2012 година, беше прелестно сюрпризиран във връзка идните коледни и новогодишни празници. Задружните родители, дружно с треньорите на децата, бяха организирали страхотното празненство.

Много изненади чакаха всяко едно дете. За да не заподозрат децата за коледното празненство, родители бяха избрали заведение в непосредствена непосредственост на един от терените, на който футболният тим организира своите тренировки през летния сезон.

Тренировката не беше като нормалните им. Вместо на терена, те се забавляваха с доста изненади, забава, вкусна почерпка и дарове от страна на своите родители. За всяко дете беше направена самостоятелна табела с логото на тима и името на дребните футболисти.

Родителите, посредством благодарствени писма, показаха своята признателност към треньорите Кацимерски и Кацарски: „ Ние родителите и децата, родени през 2010 – 2012 година, от тим Септември – Симитли, бихме желали да изкажем сърдечната си признателност за професионалното отношение, с което подхождате към тима. Проявяваният от вас самостоятелен метод към всяко едно дете, съгласно неговите спортни личностни качества, възвърна тяхната обич към футбола. Като родители високо ценим отговорността, с която се ангажирате, възпитавайки нашите деца в духа на дисциплината, самообладание и приемливост, приучавайки ги чрез силата на спорта към непредходни морални полезности. Ние съпреживяваме техните триумфи и разочарования и сме извънредно удовлетворени, че с помощта на вашата неуморна поддръжка, децата ни упражняват с голямо предпочитание и хъс за победа. Щастливи сме, че във ваше лице дребните футболисти имат не са извънреден треньор, само че и другар. Желаем Ви здраве и голям брой триумфи в професионален и персонален проект! Благодарим Ви! “.

Специален посетител на коледното празненство бе кметът на община Симитли Апостол Апостолов. Той персонално поздрави всяко дете, като им връчи медали и им пожела: „ Мили деца, поисквам Ви да бъдете живи и здрави! Бъдете положителни и знайте, че спортът е здраве! Спортувайте с хъс и предпочитание! Пожелавам Ви един ден да постигнете огромни триумфи и да Ви гледаме на Световно състезание по футбол! “.

След тържествената част стартира и празничната. Треньорите отвориха празничното детско шампанско. Родители бяха подготвили питка с шанс, както и коледни шансове. Всички деца прочетоха своето късметче, а паричката се падна на Любомир Памуклийски.

Кулминацията на вечерта беше красива заря, която озари градския парк.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР