Отборът на Септември постигна домакинска победа с 3:1 срещу състава

...
Отборът на Септември постигна домакинска победа с 3:1 срещу състава
Коментари Харесай

Септември задълбочи кризата в Берое, Димитър Костадинов с фамозен гол

Отборът на Септември реализира домакинска победа с 3:1 против състава на Берое в дуел от седмия кръг на Първа лига.

„ Виненочервените “ откриха резултата на Националния стадион „ Васил Левски “ в осмата минута, когато Мартин Стойчев центрира диагонално от десния фланг в наказателното поле на „ заралии “, а връхлитащият от задна позиция Симеон Александров с глава от задна позиция съумя да се разпише в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Иван Караджов.

Съставът на Славко Матич удвои преднината си в 42-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на бранителя за Берое Димитър Стоянов против Красиан Колев в пеналтерията на гостите. Зад топката застана пострадалият Колев, който означи в дясната част на вратата, пращайки в противоположния ъгъл стража Караджов.

Берое понижи изоставането си в последните секунди на първата част. Абубакар Тунгара проби отдясно в наказателното поле на Септември, топката рикошира в двама противникови бранители и стигна до Стив Траоре, който се разписа за 2:1 в далечния низък десен ъгъл на вратата, защитавана от Димитър Шейтанов.

Новакът в елита осъществя и трето попадение в 72-ата минута, дело на Димитър Костадинов, който се разписа в горния десен ъгъл на вратата на Караджов с изстрел от близо 30 метра.

В класирането Септември към този момент е 11-и със седем точки, до момента в който отборът на Петър Хубчев е 13-и с пет пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР