Отборът на Септември победи с 3:2 Локомотив (София) в контролна

...
Отборът на Септември победи с 3:2 Локомотив (София) в контролна
Коментари Харесай

Септември и Локо София спретнаха голово шоу

Отборът на Септември победи с 3:2 Локомотив (София) в контролна среща на стадион “Локомотив” в столичния квартал “Надежда”. Срещата бе последна за двата тима преди началото на efbet Лига, а за “железничарите” бе и показване на тима пред почитателите.

Резултатът бе открит от гостите в четвъртата минута, когато Мартин Стоянов се възползва от една контраофанзива и дълъг пас, след което с компактен удар осъществя.

В 36-ата минута Димитър Костадинов удвои в интерес на Септември. Бившият футболист на Левски осъществя с отличен отдалечен удар за 2:0.

Три минути преди края на първата част домакините понижиха резултата. След центриране от ъглов удар Алан Диас засече топката и осъществя за Локо.

В 56-ата минута Марио Илиевски осъществя трети гол за Септември след центриране от корнер.

Веднага след подновяването на играта обаче домакините стигнаха до второ попадение. Гршека на Димитър Шейтанов позволи неточност, при която Карлос Франса му открадна топката и я вкара на празна врата.

В последните минути играта се изнерви, което принуди съдията да покаже няколко жълти картона. Така или другояче до смяна в резултата не се стигна и Септември се поздрави с триумфа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР