Отборът на Сент Етиен победи с 2:1 Каен в мач

...
Отборът на Сент Етиен победи с 2:1 Каен в мач
Коментари Харесай

Сент Етиен обърна Каен

Отборът на Сент Етиен победи с 2:1 Каен в мач от шестия кръг на Лига 1. “Зелените” губеха на почивката, откакто Файсал Фажр бе разкрил резултата. Халфът се разписа в 31-ата минута след пас на Казими Нинга. В началото на втората част домакините изравниха, откакто Уахби Хазри се разписа от дузпа. В 65-ата минута пък стигнаха до цялостен поврат. Коло бе прецизен, с което донесе и успеха на отбора си. В класирането Сент Етиен заема седмо място с актив от девет точки. Каен от своя страна е на с три по-малко на 16-а позиция.

Страсбург също стигна до поврат, откакто през първото полувреме губеше от Амиен след попадение на Емил Крафт. Веднага след почивката обаче Кени Лала изравни. В средата на частта Бенжамен Корне даде задатък на отбора от Елзас, а Халед Аденон си означи автогол за крайното 3:1 в интерес на домакините. В класирането Страсбург е на осма позиция с осем точки, до момента в който Амиен е под чертата с четири.

Двама мача приключиха без попадения. Анже - Тулуза и Реймс - Дижон завършиха с нулеви равенства на таблата. Тулуза е на четвърта позиция с 11 точки, а Анже - 13-ти със седем. Реймс има осем точки на десета позиция, а Дижон е шести с 10. Лига 1 6 кръг, събота 22 септември  Сент Етиен 2:1краен резулат  Каен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР