Отборът на Селта Виго победи с 1:0 Елче в мач

...
Отборът на Селта Виго победи с 1:0 Елче в мач
Коментари Харесай

Ранен гол стигна на Селта Виго за успех срещу Елче

Отборът на Селта Виго победи с 1:0 Елче в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. Победното попадение в действителност пристигна още в 5-ата минута и бе дело на Яго Аспас.

Селта Виго е един от отборите, които се борят за оцеляване в испанското състезание. Отборът не бе печелил турнирна среща в последните 8 дуела, като в 5 от тях загуби. 

С този си триумф Селта Виго се изкачи до 16-то място в класирането, четири точки пред Севиля, който е първия отбор в зоната на изпадащите, само че и с мач повече.

Елче остава надалеч обратно, на дъното в таблицата с едвам 4 точки след 16 мача. Всички точки на Елче пристигнаха след равенства. Тимът към момента няма победа. 

С гола си в 5-ата минута Яго Аспас даде преднина на гостите, а по-късно Елче се опита да отогвори. В 14-ата минута Роджър Марти проби самичък в наказателното поле на Селта, откакто преодоля двама бранителя и стреля. Ударът му обаче не тормози стража на гостите. 

В 49-ата минута пък Елче още веднъж не бе надалеч от изравняването на резултата след директен свободен удар, който вратарят на Селта Виго извади с чудесна интервенция. В първата добавена минута на постоянното време, бранителят на Елче - Педро Бигас, бе изпъден с пряк червен картон. Малко по-късно Яго Аспас имаше късмет да осъществя втори гол, само че не уцели вратата от добра позиция. Така дуелът приключи при резултат 1:0 за Селта Виго.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР