Отборът на се завърна на победния път, след като спечели

...
Отборът на се завърна на победния път, след като спечели
Коментари Харесай

Лацио се завърна на победния път

Отборът на се завърна на победния път, откакто завоюва с 2:1 вкъщи против в дуел от петия кръг на Серия А. Римските " орли " нямаха победа от края на септември, когато надделяха като посетител, като по-късно запизаха две загуби и едно тъждество. С триумфа воденият от отбор събра 7 точки и върви на деветата позиция във краткотрайното класиране, до момента в който Болоня е 16-и с 3.

Първата част приключи без гол, макар, че и двата тима имаха своите шансове. Попадение на за Болоня пък беше анулирано след намесата на ВАР поради нарушаване в нахлуване.След почивката Лацио се засилва и в 54-ата минута стигна до разкриване на резултата. Автор на попадението стана, който осъществя след самостоятелен пробив с удар от границата на наказателното поле.

Римските " орли " продължиха да бъдат по-добрия тим на терена и закономерно стигнаха до втори гол четвърт час преди края. Голмайсторът на домакините се разписа с глава от близка отдалеченост, откакто засече подаване на. В ответната офанзива Болоня беше покрай гол, само че Пепе Рейна отрази удар в очертанията на вратата. В самия завършек на мача гостите въпреки всичко стигнаха до почетно попадение, като негов създател стана Де Силвестри, който се разписа след безредие пред вратата на Лацио.

Серия А 5 кръг, събота 24 октомври  Лацио 2:1краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР