Отборът на Саутхемптън записа победа с 2:0 над гостуващия тим

...
Отборът на Саутхемптън записа победа с 2:0 над гостуващия тим
Коментари Харесай

Саутхемптън се справи с Норич и го остави на дъното

Отборът на Саутхемптън записа победа с 2:0 над гостуващия отбор на Норич Сити. Попаденията за „ светците “ означиха Че Адамс в 36-ата и Ориол Ромеу в 88-ата минута.

Двубоят на „ Сейнт Мерис “ мина при съвсем цялостно превъзходство на домакините. В 30-ата минута стражът на Норич Ангъс Гън направи майсторско избавяне след удар на Стюарт Армстронг.

Три минути по-късно Мохамед Елиунуси също не съумя да преодолее вратаря на "канарчетата ".

Голът обаче падна в 36-ата минута, когато Тино Ливраменто центрира от десния фланг, получиха се няколко рикошета и направиха топката комфортна за Че Адамс, а нападателят не сбърка и я насочи в мрежата за 1:0.



В самия завършек на полувремето Елиунуси се освободи в наказателното поле, само че шутира около гредата.

През второто полувреме Саутхемптън продължи да господства и единствено чудесните намеси на Гън против някогашния му тим оставиха Норич в мача.

„ Канарчетата “ обаче не сътвориха нищо в нападателен проект, а в 88-ата минута Олиол Ромеу постави точка на разногласието с мощен удар за крайното 2:0.

По този метод тимът на Ралф Хазенхютл взе 5 точки от трите поредни мача с грандовете Манчестър Сити, Тотнъм и Манчестър Юнайтед. В класирането „ светците “ към този момент са на 9-о място, измествайки от него Брайтън. Норич пък записа 17-а загуба през сезона и остава на последното място със 17 точки, на пет от избавителната зона.

Another three points ✅
— Southampton FC (@SouthamptonFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР