Отборът на Сасуоло постигна впечатляващ успех с при домакинството си

...
Отборът на Сасуоло постигна впечатляващ успех с при домакинството си
Коментари Харесай

Сасуоло удари Рома за историческа победа в епичен мач

Отборът на Сасуоло реализира впечатляващ триумф с при семейството си на Рома в късния дуел от съботната стратегия на Серия “А”. Това е и първа победа за “неровердите” против този противник. В предходните 13 мача посред им “вълците” имаха 8 триумфа и 5 равенства.

Още в 7-ата минута Филип Джуричич изведе Франческо Капуто на добра позиция, а нападателят финтира Джанлука Манчини и прати топката около Пау Лопес за 1:0. В 16-ата Сасуоло провежда следващата си добра офанзива, която беше сполучливо приключена от Капуто за втория му гол в мача. В 26-ата пък Джуричич също се разписа, прокарвайки топката сред краката на безпомощния Лопес.

Рома стартира втората част по-добре и това си пролича в 55-ата минута, когато Един Джеко засече центриране на Лоренцо Пелегрини за 10-ия си гол през сезона. За италианския национал пък това беше 8-а асистенция за тази акция. В 69-ата минута обаче точно Пелегрини беше изпъден с втори жълт и надлежно червен картон. Въпреки това, “джалоросите” получиха правото да изпълнят дузпа в 73-ата минута за игра с ръка на Жереми Бога. Жордан Верету се нагърби с нейното осъществяване и оправда полученото доверие, като я осъществя. Едва 60 секунди по-късно обаче Бога се реваншира с превъзходен изстрел, посредством който оформи крайното 4:2. Серия А 22 кръг, събота 1 февруари  Сасуоло 4:2краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР