Отборът на Сасуоло постигна успех с 2:0 при гостуването си

...
Отборът на Сасуоло постигна успех с 2:0 при гостуването си
Коментари Харесай

Обезкървен Сасуоло удари Наполи като гост

Отборът на Сасуоло реализира триумф с 2:0 при гостуването си на Наполи от 6-ия кръг на Серия “А”. “Неровердите” победиха, макар че бяха без тяхното титулярно трио в офанзива - Франческо Капуто, Доменико Берарди и Филип Джуричич. Така те не престават да нямат проваляне от началото на сезона, като до момента записаха четири победи и две ремита.

В 57-ата минута гостите получиха дузпа за фаул на Джовани Ди Лоренцо против Джакомо Распадори. Капитанът на тима в този мач Мануел Локатели невъзмутимо я осъществя. В 90-ата минута Костас Манолас се разписа с добавка след удар на Виктор Осимен, само че попадението не беше зачетено поради засада на нигериеца. Дълбоко в добавеното време Осимен беше арестуван за фланелката от Марлон, само че съдията не уточни бялата точка. Така съперникът провежда офанзива, при която Максим Лопес се подигра с домакинската отбрана и вкара втория гол за своя тим.

Сасуоло продължава да държи втората позиция в класирането, само че към този момент с 14 точки в актива си, до момента в който Наполи се свлече на петото място с 11 пункта на сметката си след първата си турнирна загуба през сезона в изигран мач.
Серия А 6 кръг, неделя 1 ноември  Наполи 0:2краен резулат  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР