Отборът на САЩ разгроми с 13:0 Тайланд в мач от

...
Отборът на САЩ разгроми с 13:0 Тайланд в мач от
Коментари Харесай

Стряскащата статистика от мача САЩ - Тайланд

Отборът на Съединени американски щати разгроми с 13:0 Тайланд в мач от Група “F” на провеждащото се сега Световно състезание за дами във Франция. Мачът бе първи за американките на шампионата, а в групата са още Швеция и Чили. Това е връх за най-голяма победа в историята на международните шампионати за дами. Трябва да се означи, че единствено 3 от головете бяха маркирани преди почивката, а през второто полувреме американките се развихриха с цели 10 попадения.

5 goals
2 assists @budweiserusa WOTM @alexmorgan13 pic.twitter.com/XerLPW79tl
— U.S. Soccer WNT (@USWNT) June 11, 2019 Пет от головете бяха дело на нападателката Алекс Морган, която е може би най-голямата звезда на американките и има репутацията на една от най-красивите футболистки в света. Морган се отличи и с 2 асистенции.

Good things to those who wait

13 goals for the #USWNT in its #FIFAWWC opener. pic.twitter.com/gd2OzO3Xhk
— U.S. Soccer WNT (@USWNT) June 11, 2019 Световните шампионки насочиха цели 40 удара към противниковата врата, а съперничките им стреляха единствено два пъти към Алиса Нехер. Статистиката при ударите в очертанията на вратата също бе красноречива: 20-2.

#USATHA 13-0 FT:

Shots: 40-2
Shots on target: 20-2
Pass accuracy: 84%-53%
Possession: 72%-28%#USA averaged a shot every 135 seconds. https://t.co/EVs0dJsVAo
— Squawka Football (@Squawka) June 11, 2019 По две попадения за американките осъществиха Саманта Мюис и Роуз Лавел, а по един гол прибавиха Линдзи Хоран, Меган Рапино, както и запасите Малори Пъг и Карли Лойд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР