Отборът на Сакраменто с българина Александър Везенков в състава си

...
Отборът на Сакраменто с българина Александър Везенков в състава си
Коментари Харесай

Сакраменто с Везенков загуби от Хюстън в НБА

Отборът на Сакраменто с българина Александър Везенков в състава си позволи загуба като посетител на Хюстън с 89:107 в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада.

За " кралете " това е второ проваляне от началото на сезона. Домакините пък завоюваха втори следващ дуел, откакто започнаха с три загуби. Двата отбора ще се срещат още веднъж в Хюстън във вторник сутринта българско време.

Везенков игра 10:46 минути като запаса и записа 1 битка, 1 отнета топка и 1 чадър, само че не съумя да вкара панер.

Дилън Брукс вкара 12 от своите 26 точки през четвъртата четвърт за триумфа на Хюстън. Тройка на Малик Монк понижи пасива на " кралете " на 3 точки 68:71 при оставащи към 8 минути и половина. След това Рокетс направиха серия от 10:2, с шест точки от Брукс, с цел да поведат с 90:79 в средата на интервала. До края домакините нямаха проблеми и стигнаха до крайната победа.

Монк вкара 18 точки от аварийна пейка, с цел да поведе Кингс. Звездата на отбора Де'Аарън Фокс пропусна втори следващ мач поради навехнат десен гален. Домантас Сабонис означи 11 точки и завоюва 15 битки, а Харисън Барнс добави 13 точки за Сакраменто.

" Мисля, че нямахме кураж да се борим, изключително през четвъртата четвърт. И това е нещо, което не е всекидневно, тъй като го вършат губещите тимове, а ние не сме ", разяснява треньорът на Сакраменто Майк Браун.

Фред ВанВлийт добави 21 точки и 12 асистенции, а Джабари Смит младши 21 точки и 11 битки за Рокетс.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР