Отборът на Сакраменто Кингс ще завърши с положителен баланс редовния

...
Отборът на Сакраменто Кингс ще завърши с положителен баланс редовния
Коментари Харесай

Сакраменто с невиждано от 17 години постижение

Отборът на Сакраменто Кингс ще приключи с позитивен баланс постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация на Северна Америка (НБА) за първи път от сезон 2005/2006, откакто се наложи над Бруклин Нетс като посетител със 101:96.

" Кралете " от Сакраменто към този момент имат 42 победи и 27 провали, само че много по-важно е, че си подсигуряваха и присъединяване в плейофите в Западната конференция на Лигата. За последно те са имали 44 победи и 38 провали преди 17 години. Сега с 10 победи в последните 12 мача тимът е неосъществим. Успехът в Ню Йорк обезпечи и още един клубен връх – 21 победи като посетител, най-вече от сезон 2003/04 насам.

Домантас Сабонис вкара 24 точки за триумфа, а също по този начин взе и 21 битки под кошовете. Той вкара 8 пъти от 14 изстрела от игра, добави 5 асистенции и направи 4 чадъра за персоналната си статистика. Ди`Аарън Фокс прибави 18 точки за триумфа на отбора.

Майкел Бриджис наниза 23 точки за домакините, само че пропусна четири пъти в последните две минути и половина. Спенсър Динуиди прибави 18, а Бруклин остава на 6-ото място в класирането на Източната конференция.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР