Отборът на Сакраменто Кингс постигна трета поредна победа в първия

...
Отборът на Сакраменто Кингс постигна трета поредна победа в първия
Коментари Харесай

Не вкараха Везенков в игра, а Сакраменто записа трети успех в новия турнир в НБА

Отборът на Сакраменто Кингс реализира трета поредна победа в първия в историята шампионат за Купата на Националната баскетболна асоциация.

Калифорнийци се постановиха като посетители над лидера в Западната конференция Минесота Тимбъруулвс със 124:111. Българското попълнение в състава на " кралете " Александър Везенков обаче не взе присъединяване в срещата. Крилото пропусна трети мач от началото на сезона, като във втори от тях това бе заради треньорско решение.

Изненадващо, срещата мина напълно под контрола на отбора на Сакраменто, който бе напред в резултата във всяка от последните 47 минути на мача. Минесота имаше единствения си задатък при 3:0 и 5:4 при започване на срещата, след което преднината бе единствено за гостите.

Най-полезен за спечелилите бе гардът Де`Аарън Фокс, който приключи с 36 точки и 12 битки. Още 18 точки прибави Харисън Барнс, а с 15 остана литовецът Домантас Сабонис.

В редиците на Минесота Антъни Едуардс завърши с 35 точки, 27 вкара Карл-Антъни Таунс, само че напъните на двамата не срещнаха задоволително поддръжка от съотборниците им.

В класирането в Западната дивизия Минесота остава преди всичко с 11 победи и 4 загуби. Сакраменто е шести с 9 триумфа и 6 провали.

В шампионата за Купата Сакраменто е водач в група " С " на Западната конференция с 3 победи от 3 мача, само че с цел да се класират за четвъртфиналите " кралете " ще би трябвало да победят в последния си мач Голдън Стейт (2-1). Двубоят е в нощта на вторник против сряда в Сакраменто.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР