Отборът на Сакраменто Кингс достигна котата от 40 победи за

...
Отборът на Сакраменто Кингс достигна котата от 40 победи за
Коментари Харесай

Сакраменто записа победа №40, Клипърс победи Ню Йорк Никс

Отборът на Сакраменто Кингс доближи котата от 40 победи за пръв път от сезон 2005/06. " Кралете ", които са тимът, който най-отдавна не е играл в плейофите на който и да е от четирите огромни американски спорта, завоюваха със 128:119 при гостуването си на Финикс Сънс. Така единствено още една победа в оставащите им 16 мача до края на постоянния сезон ще им подсигурява, че ще завършат с баланс от най-малко 50 % извоювани мачове, което също не се е случвало към този момент 17 години. 

За спечелилите седем индивида приключиха с двуцифрен актив, а други двама останаха с по девет. 

Най-резултатен с 19 точки бе Харисън Барнс, а Де`Аарън Фокс и Малик Монк прибавиха по още 18. 

От състава на Финикс 28 точки осъществя Девин Букър, Деандре Ейтън направи " дабъл-дабъл " от 22 точки и 12 битки, а Крис Пол се отличи с 16 точки и 16 асистенции. 

С 38 точки на Кауай Ленард Лос Анджелис Клипърс победи гостуващия Ню Йорк Никс със 106:95 в различен мач от тази нощ.

Домакините изоставаха напълно за малко при започване на второто полувреме, само че през останалото време на дуела направляваха играта. В последната четвърт те съумяха да отворят разлика от 13 точки и справедливо се поздравиха с триумфа. 

Пол Джордж добави 22 точки за Клипърс, а Маркъс Морис-старши остана с 11. За Никс Иманюел Куикли се отличи с 26 точки и 10 битки, а 19 точки вкара Джулиъс Рандъл.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР