Отборът на Ростов с Ивелин Попов в състава си допусна

...
Отборът на Ростов с Ивелин Попов в състава си допусна
Коментари Харесай

Ростов допусна обрат у дома срещу Уфа

Отборът на Ростов с Ивелин Попов в състава си позволи поврат вкъщи против Уфа в дуел от 27-ия кръг на съветската Премиер лига. Домакините поведоха с попадения на бранителя Денис Хаджикадунич в 27-ата минута и резервираха задатъка си до почивката. През втората част обаче гостите стигнаха до цялостен поврат в минутите сред 69-ата и 75-ата.

Първо Даниил Фомин изравни от дузпа, а по-късно Вячеслав Кротов оформи крайния резултат. С триумфа Уфа събра 36 точки и се изкачи на шестото място. Ростов остана пети с 43. Попето стартира като титуляр и остана в игра до 70-ата минута, когато беше сменен.Според треньора на Ростов Валерий Карпин умората се е оказала основен фактор за загубата.

" Да се играе в този режим е тежко даже за физически добре готови тимове. А за нас е тройно по-тежко - карантина, насъбрани картони, заболявания и контузии. Не е толкоз просто да пуснеш свежи играчи на терена. Докато имахме сили през първото полувреме и първите 15 през второто всичко беше добре, само че по-късно силите ни свършиха и се получи този неподходящ резултат ", разяснява Карпин.

Останалите резултати от кръга:
Зенит - Сочи 2:1
Оренбург - ЦСКА Москва 0:4
Спартак Москва - Локомотив Москва 1:1
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА Премиер Лига 27 кръг, сряда 8 юли  ФК Ростов 1:2краен резулат  Уфа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР