Отборът на Рома записа втора поредна убедителна победа в груповата

...
Отборът на Рома записа втора поредна убедителна победа в груповата
Коментари Харесай

В другия мач от групата на ЦСКА В ЛК: Рома постигна рутинен успех срещу Зоря Луганск

Отборът на Рома записа втора поредна безапелационна победа в груповата фаза на Лигата на конференциите. Тази вечер “вълците” завоюваха гостуването си на Зоря Луганск с 3:0. Преди две седмици те разгромиха родния ЦСКА с 5:1 на “Олимпико”, а украинците изгубиха визитата си на Бодьо/Глимт с 1:3.

Жозе Моуриньо даде отмора на някои съществени играчи, само че пусна в игра задоволително мощен състав. “Джалоросите” поведоха още в 7-ата минута, когато Ебрима Дарбо изведе Стефан Ел Шаарауи самичък против Дмитро Матсапура. Крилото заобиколи вратаря и даде задатък на своя отбор. Той беше повишен в 66-ата минута, когато Крис Смолинг се разписа с глава, откакто Браян Кристанте му подаде топката също с глава при центриране от корнер. Само две минути по-късно появилият се като промяна Тами Ейбрахам оформи крайния резултат, възползвайки се от асистенция на друга запаса - Николо Дзаниоло.

Така Рома е безапелационен водач в група С с цялостен актив от 6 точки, следван от Бодьо/Глимт с 4 пункта и ЦСКА с 1 пункт. Зоря Луганск е финален без извоювана точка досега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР