Отборът на Рома записа успех с 2:0 като домакин на

...
Отборът на Рома записа успех с 2:0 като домакин на
Коментари Харесай

Рома взе комфортен аванс в първия сблъсък с Реал Сосиедад

Отборът на Рома записа триумф с 2:0 като хазаин на Реал Сосиедад в първия конфликт посред им от осминафиналите на Лига Европа. Така актуалният притежател на трофея в Лигата на конференциите разполага с удобен задатък преди реванша в Сан Себастиан след седмица.

Мачът стартира чудесно за „ вълците “, които поведоха още в 13-ата минута. Тогава те проведоха контраофанзива, при която Стефан Ел Шаарауи беше прецизен с удар от въздуха след асистенция на Тами Ейбрахам. Такефуса Кубо имаше опция да възвърне равенството в 21-вата минута, само че ударът му от дребен ъгъл срещна близката греда. В 32-рата минута Лоренцо Пелегрини засече центриране на Пауло Дибала пред противниковата врата, само че изстрелът му се оказа неакуратен. В началото на втората част точно капитанът на римляните напусна терена с аркада след конфликт за топката със съперников състезател. В 67-ата минута резервата Андреа Белоти можеше да удвои преднината на своя отбор, само че шутът му срещна сглобката на вратата. В 83-тата минута Микел Мерино имаше добра опция да изравни, само че волето му не откри задачата. Четири минути по-късно появилият се на почивката Мараш Кумбула подпечата триумфа на „ джалоросите “, разписвайки се с глава след центриране от корнер.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР