Отборът на Рома стартира ударно контролите си през това лято.

...
Отборът на Рома стартира ударно контролите си през това лято.
Коментари Харесай

Рома мачка с 9:0, Шик и Джеко блестят

Отборът на Рома започва стремително контролите си през това лято. " Джалосорите " разгромиха с 9:0 Латина като посетител, а Патрик Шик означи хеттрик през първото полувреме. Голаджията на отбора Един Джеко пък добави две попадение през втората част. Новото попълнение Маркано, Лука Пелегрини, Лоренцо Пелегрини и автогол на Манес, бяха създатели на другите попадения за " вълците ".

Тимът от четвърта дивизия на Италия не можа да окаже никаква опозиция на момчетата на Еузебио ди Франческо, който водеха с пет гола още в 27-ата минута, а на полувремето резултатът набъбна на 6:0.
Dopo 28 minuti, #LatinaRoma è sullo 0-5

Guarda qui il LIVE della partita
https://t.co/61tzwypWA2#ASRoma pic.twitter.com/KBCOeid1Qz
— AS Roma (@OfficialASRoma) July 14, 2018 Талантливият нападател Шик вкара прекрасен гол още в петата минута, а дебютиралият за отбора бранител Маркано със задна ножица удво ив 11-ата минута. Младият Лука Пелегрини вкара за 3:0, след което Шик беше прецизен от дузпа, след което Лоренцо Пелегрини се разписа с доста хубав прехвърлящ удар.
В 38-ата минута Шик с технично осъществяване вкара своя хеттрик. Именно чехът, който през лятото се е готвел с хокеен треньор, сподели отлична форма от началото на подготовката.

Манес си вкара автогол в 66-ата минута, когато засече в своята вратар центриране от корнер на Рома. Деветката на гостите Джеко, който също показва добра форма с майсторски осъществяване вкара още два гола. Първо беше прецизен в 73-ата минута с удар от границата на наказателното поле, а по-късно финтира вратаря на домакините в 79-ата минута.
La gallery di #LatinaRoma 0-9https://t.co/aeNM6syGGV#ASRoma pic.twitter.com/84SZEbAeSh
— AS Roma (@OfficialASRoma) July 14, 2018
Няколко хиляди тифози пристигнаха да видят изявите на Хавиер Пасторе, който не съумя да блесне в халфовата линия на 4-3-3, къдео беше в компанията на Даниеле Де Роси и Лоренцо Пелегрини. 19-годишният Лука Пелегрини беше много деен на лявото крило, като изцяло справедливо вкара и го

Младият Клуйверт също се включи добре, само че не съумя да вкара своя първи гол. Давиде Сантон пък сподели огромно предпочитание в дебюта си за Рома.

ЛАТИНА - РОМА 0-9
0:1 Шик (5)
0:2 Маркано (11)
0:3 Лука Пелегрини (21)
0:4 Шик (25-дузпа)
0:5 Лоренцо Пелегрини (27)
0:6 Шик (38)
0:7 Манес (66-автогол)
0:8 Джеко (73)
0:9 Джеко (79)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР