Отборът на Рома се върна на победния път, след като

...
Отборът на Рома се върна на победния път, след като
Коментари Харесай

Рома спря тежката серия, показа характер и обърна Каляри

Отборът на Рома се върна на победния път, откакто направиха поврат и победиха с 2:1 Каляри като посетител в дуел от междинния 10-и кръг в италианската Серия А. „ Вълците “ губеха с 0:1 до 71-вата минута, само че демонстрираха воля и стигнаха до поврат и трите точки. И трите попадения паднаха през втората част.

Още в осмата обаче Каляри можеше да поведе, откакто Раул Беланова нацели гредата.

В 52-ата минута пък неточност на Матиас Виня докара до това, че Леонардо Паволети вкара за Каляри.

Късметът още веднъж беше на страната на „ джалоросите “ и в 59-ата минута, когато Паволети беше оставен самичък от няколко метра, само че стреля едва.

След това обаче Рома заигра мощно. В 67-ата капитанът Лоренцо Пелегрини също разтресе напречната греда, само че четири по-късно гостите изравниха след попадение на Рожер Ибанес.

В 78-ата пък капитанът на „ вълците “ Лоренцо Пелегрини изненада вратаря с пряк удар от фаул и донесе цялостния поврат за възпитаниците на Жозе Моуриньо.

Така Рома спря серията си от три следващи неуспеха и се върнаха на четвъртата позиция с актив от 19 точки, до момента в който Каляри е финален с едвам 6 пункта. В неделя за столичани следва дерби с Милан на „ Олимпико “, а Каляри гостува на Болоня.

BIG comeback
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР