Отборът на Рома се наложи с 3:1 над СПАЛ в

...
Отборът на Рома се наложи с 3:1 над СПАЛ в
Коментари Харесай

Рома не допусна изненади и обърна опашкаря

Отборът на Рома се наложи с 3:1 над СПАЛ в дуел от 16-и кръг на Серия А. Гостите изненадващо откриха резултата в края на първата част посредством попадение на Андреа Петаня, който бе прецизен от дузпа. В началото на второто полувреме обаче домакините възвърнаха равенството посредством Лоренцо Пелегрини. В 66-а минута Диего Пероти оформи цялостния поврат в срещата, а в края Хенрих Мхитарян оформи крайното 3:1.

Рома влезе стремително в срещата, като още във втората минута Диего Пероти имаше късмет да открие резултата, само че топката облиза лявата греда.

Последваха куп пропуски за домакините. В 14-ата минута Един Джеко овладя късо подаване и с удар от приблизително разстояние опитва да преодолее вратаря, само че топката мина настрана от дясната греда.

Малко по-късно Пелегрини направи страховит пропуск, откакто волето му отиде право в ръцете на Етрит Бериша.

В края на първата част Александър Коларов извърши нарушаване, за което тимът на СПАЛ бе заплатен с дузпа. Точен от бялата точка бе Андреа Петаня, който хитро изчака Пау Лопес да се хвърли и по-късно заби топката в долния лъв ъгъл на вратата.

През втората част Лоренцо Пелегрини поде още по-голяма интензивност на домакините. В 53-ата минута Пелегрини пое топката в празното пространство и от границата на наказателното поле осъществя за 1:1.

Изравняването изнерви гостите и в 65-ата минута Франческо Викари събори непозволено противник, за което съдията отсъди углавен удар за Рома. Диего Пероти се нагърби с осъществяването на дузпата и изпрати кълбото в мрежата на Бериша, оформяйки цялостния поврат.

В 78-ата минута Петаня се свлече на земята след прикосновение с неприятелски футболист, само че съдията подмина обстановката.

В 83-ата Хенрих Мхитарян оформи крайното 3:1, откакто овладя страховит пас на Алесандро Флоренци.

Така "вълците " са четвърти в класирането с актив от 32 точки, а СПАЛ продължава да е на дъното с единствените 9 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР