Отборът на Рома продължава да се намира в тежка криза,

...
Отборът на Рома продължава да се намира в тежка криза,
Коментари Харесай

Ужасните изяви на Рома нямат край

Отборът на Рома продължава да се намира в тежка рецесия, откакто позволи загуба с 0:2 в гостуването си на Сампдория от 34-ия кръг на Серия "А ". След този дуел "Вълците " са в серия от 6 следващи мача във всички шампионати без победа на сметката си - 2 равенства и 4 провали.

Рома можеше да поведе в 27-ата минута, когато Хенрих Мхитарян с прелестен пас изведе Един Джеко зад отбраната, а той означи, само че бе в засада и голът не бе приет.

В самия завършек на първата част Сампдория откри резултата. Домакините се възползваха от неточност при изнасянато на топката, Мортен Торсби лиши и изведе Адриен Силва, който останал очи в очи с вратаря вкара за 1:0.

В 66-ата минута резултатът бе подсилен. Якуб Янкто получи пас зад отбраната и невъзмутимо осъществя за 2:0.

Рома опита да реагира бързо и в 68-ата минута означи гол посредством Борха Майорал, който обаче още веднъж не бе зачетен поради милиметри засада на Един Джеко в хода на офанзивата. В 70-ата минута гостите си завоюваха и дузпа за игра с ръка на Адриен Силва, само че ударът на Джеко от бялата точка бе избавен от вратаря.

Това сякаш дефинитивно умъртви стремежа на "Вълците ", които се помириха със загубата. След този триумф Сампдория събра актив от 45 точки и заема 9-ото място в класирането. Рома пък към този момент удържа 7-ата си позиция с 55 точки, само че е единствено с 2 повече от 8-ия Сасуоло.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР