Отборът на Рома претърпя изненадваща загуба с 0:2 при гостуването

...
Отборът на Рома претърпя изненадваща загуба с 0:2 при гостуването
Коментари Харесай

Парма прекърши добрата серия на Рома

Отборът на Рома претърпя изненадваща загуба с 0:2 при гостуването на Парма в дуел от 12-тич кръг на Серия А. Головете за домакините означиха Матия Спрокати и Андреас Корнелиус.

Първото полувреме на дуела даде много положения и пред двете порти. С пропуски пред вратата на "римските вълци " се регистрираха Корнелиус, Матео Скоцарела и Рикардо Галиоло. Момчетата на Паолу Фонсека също направиха значими пропуски, измежду които на Николо Дзаниоло и Джъстин Клуиверт.

През втората част Парма нанесе два решителни удара, с които завоюваха дуела. В 67-та минута Галиоло откри с центриране в наказателното поле Матео Спрокати, който с не изключително чист удар въпреки всичко откри далечния ъгъл на вратата на По Лопес, с цел да открие резултата.

В последната трета минута на добавеното време момчетата на Роберто Д'Аверса стигнаха и до второ попадение. След бърза контраофанзива аржентинецът Хернани откри Андреас Корнелиус, който с свръхестествен шут разтреля Лопес за повторно, с цел да оформи и крайното 2:0.

По този метод Рома изпадна от топ 4 в класирането на Серия А, като заема 6-та позиция с 22 точки. Парма, от своя страна, се изкачи до 8-та позиция с актив от 17 точки след 12 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР