Отборът на Рома посети своя съотборник Еван Ндика в болница,

...
Отборът на Рома посети своя съотборник Еван Ндика в болница,
Коментари Харесай

Добри новини: Еван Ндика е в стабилно състояние

Отборът на Рома посети своя съотборник Еван Ндика в болница, откакто той колабира на терена при резултат 1:1 и бе изнесен на носилка по време на неделния мач от Серия А с Удинезе.

Ндика се срина на тревата в 72-та минута на " Стадио Фриули ", откакто се хвана за гърдите преди този момент и получи незабавна здравна помощ.

След това мачът беше публично преустановен и реферът Лука Пайрето поведе останалите играчи и треньорския щаб назад в тунела.

В по-ранно изказване Рома удостовери, че Ндика е в схващане и че е бил откаран в болница. Имаше и полицейски конвой, с цел да се подсигурява, че той ще дойде в клиниката допустимо най-бързо и безпроблемно.

Ндика е бил посетен и е разговарял с изпълнителния шеф Лина Сулоку, треньора Даниеле Де Роси и капитана Лоренцо Пелегрини. След това Пелегрини осведоми останалите от тима за положението на Ндика, написа " Скай Спорт Италия ".

Еван се усеща по-добре и е в положително въодушевление. Той ще остане в болница за спомагателни проучвания и наблюдаване, се споделя в изказване на клуба.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР