Отборът на Rogue отново си спечели място на финалите в

...
Отборът на Rogue отново си спечели място на финалите в
Коментари Харесай

Здравец Гълъбов и Fnatic не успяха да се преборят с Rogue, очаква ни вълнуващ реванш във финалите на LEC

Отборът на Rogue още веднъж си завоюва място на финалите в LEC, откакто надделя на Fnatic с 3-1 в полуфинална среща, която се организира пред мнозина ентусиасти в Малмьо. Финалът на европейското състезание по League of Legends е на следващия ден от 18:00 часа, като тогава " крадците " ще срещнат първенците от G2 Esports с голямо предпочитание за реванш след неуспеха през пролетта.

Здравец " Hylissang " Гълъбов и компания няма да имат шанса да започват от груповата фаза на идния Worlds след днешната си загуба, като те ще би трябвало да преминат през Play-In стадия в Мексико Сити, който ще започва в края на септември. " Оранжевите " си заработиха 30 000 евро от наградния фонд след мощния си завършек на сезона.

Rogue: Odoamne, Malrang, Larssen, Comp, Trymbi  Fnatic: Wunder, Razork, Humanoid, Upset, Hylissang

Игра №1 FNC: Ornn, Xin Zhao, Sylas, Zeri, Yuumi RGE: Aatrox, Vi, Ahri, Lucian, Nami

Още в първата игра от Rogue се постараха да вземат всички обичани герои на Razork, a Fnatic избра драфт за Late Game. " Крадците " си завоюваха First Blood, който обаче не им послужи против мощното показване на Humanoid от началото на борбата.

Последваха мощни солови отигравания от мидлейнъра с помощ от останалата част на отбора, като Хили и компания имаха и два дракона в ръцете си. Около 20-ата минута FNC взе и третия си змей, а Upset също стартира да изгрява с обичаната Zeri.

Геймърите от Rogue избиха огромна част от отбора на Fnatic и офанзивата им се насочи към Humanoid. Именно тогава надареният чех изгря с неповторим 1 в 3 Triple Kill, посредством който завоюва ACE за състава си. 

Последва Барон за " оранжевите " и офанзива, която се оказа съдбовна за " крадците ". Така след по-малко от половин час игра FNC си обезпечи комфорта на първата победа.

Игра №2 FNC: Aatrox, Poppy, Oriana, Zeri, Lulu RGE: Renekton, Trundle, Viktor, Lucian, Nami

Успешният в предходната игра за Humanoid - Sylas незабавно бе отстранен от Rogue, само че от Fnatic си осигуриха Poppy за Razork и резервираха обичаната на Upset - Zeri.

След мощен " gank " на бот лейн Razork се снабди с първото ликвидиране в играта, а малко по-късно опит за сходно отиграване можеше да унищожи целия надзор на дуото Upset - Hyli. Все отново Razork оцеля, само че Wunder разреши резултатът да бъде подравнен, откакто не съумя да надвие Odoamne.

Fnatic си завоюва Herald, макар че това костваше на тима животите на бот лейн дуото. С времето мид лейнърът на " крадците " се сдобиваше с от ден на ден преднина посредством своя Viktor. Rogue съумя да вземе Барон с цената на две жертви от Humanoid.

Към 26-ата минута " оранжевите " започнаха контраофанзива, която за миг изглеждаше, че е обърнала везните в интерес на Fnatic. Upset взе три убийства, а тимът си обезпечи и змей.

Rogue прибра петия змей и съумя да спре Барона на Fnatic, спечелвайки си и него скоро по-късно. Последва атака от " крадците " на топ лейн, след която те съумяха да изравнят резултата 1 -1

Игра №3 FNC: Gankplank, Poppy, Viktor, Sivir, Lulu RGE: Ornn, Trundle, Oriana, Zeri, Soraka

First Blood-ът падна на топ лейн, откакто Odo съумя да убие безусловно самичък Wunder с неговия GP. Добрата игра по линиите усилваше финансовия задатък на " крадците ". 

Грешка на българския съпорт пък се оказа ужасно скъпа на Fnatic, като, навлизайки в безнадеждна отборна борба, той усили преднината на противниците си. Malrang взе змей, а " оранжевите " си прибраха Барон, който също им костваше няколко основни играчи.

" Крадците " като че ли забавиха играта прекомерно доста, въпреки всичко взимайки дракони. От FNC обаче не съумяха да отговорят и даже оставиха съперника си да си прибере Барон №2. Така след още няколко мощни минути Rogue стигна до мач пойнт.

Игра №4 FNC: Aatrox, Sejuani, Azir, Zeri, Lulu RGE: Renekton, Jarvan, Oriana, Lucian, Nami

Отборите си размениха дракони, а задатъкът в убийствата и парите бе на страната на Rogue. След доста сполучлива отборна борба " крадците " си осигуриха още няколко фрага, а разликата в парите растеше с все по-големи темпове.

За сполучливото начало на четвъртата " карта " огромен принос имаше ADC-то на RGE - Comp, който изигра и своя мач №100 в LEC по време на днешните серии. Доминацията не спираше, като " крадците " ставаха все по-силни с всеки сполучлив Team Fight. Те съумяха да се снабдят и с Барон, а в 29-ата минута играчите на " оранжевия тим " бяха изтрити за следващ път, с което наподобява играта бе изцяло извоювана за Rogue.

След малко повече от половин час игра " крадците " ликуваха, като макар упованията, на следващия ден точно те ще опитат да вземат короната от ръцете на G2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР