Отборът на Рейнджърс победи големия си съперник Селтик с 1:0

...
Отборът на Рейнджърс победи големия си съперник Селтик с 1:0
Коментари Харесай

Рейнджърс подхлъзна Селтик и все по-смело гледа към титлата

Отборът на Рейнджърс победи огромния си противник Селтик с 1:0 в най-популярния мач в Шотландия, а изрично и едно от най-интригуващите дербита в целия свят. ''Old Firm'', както се назовава това дерби, показва какъв брой забавна и странна от време на време игра е футболът. Възпитаниците на Стивън Джерард се поздравиха с триумфа откакто играчът на Селтик Калъм Макгрегър си означи автогол в 70-ата минута на мача, само че в границите на целия мач Рейнджърс не насочи нито един прецизен удар към вратата на ''зелено-белите''.

Осем минути преди автогола на Макгрегър, тимът му остана с човек по-малко, защото съдията изгони централния бранител Битон с пряк червен картон.

Иначе, в хода на дуела преди аления картон Селтик бе по-активният отбор - и във връзка с владението на топката, и във връзка с отправените удари към вратата на Рейнджърс. Това обаче не се оказа решаващо за крайния излаз, тъй като ''сините'' се защитаваха добре.

След тази си победа Рейнджърс се откъсна на 19 точки от Селтик и наподобява много мъчно постижим на върха, въпреки и ''зелено-белите'' да имат 3 мача по-малко от своя противник. От своя страна те (Селтик) на втората позиция водят с 5 точки на третия Абърдийн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР