Отборът на Рен загуби от Арсенал с 0:3 и отпадна

...
Отборът на Рен загуби от Арсенал с 0:3 и отпадна
Коментари Харесай

Жюлиен Стефан: Вторият гол на Арсенал беше от чиста засада

Отборът на Рен загуби от Арсенал с 0:3 и отпадна на осминафиналите в Лига Европа, само че след мача от френския клуб показаха искания към съдийството. " Съдията ни ощети. Той позволи неточност, която се оказа основна за развиването на мача. Вторият гол на Арсенал беше от чиста засада. Ситуацията е явна и няма потребност от ВАР ", разяснява старши треньорът на Рен Жюлиен Стефан.

A Rennes fan has gone to great lengths to demonstrate that Pierre-Emerick Aubameyang was offside & Arsenal’s 2nd goal should not have stood. pic.twitter.com/O2BafoxEzV
— Get French Football News (@GFFN) March 14, 2019

Полузащитникът на Рен Клеман Грение също бе отчаян от съдийското решение. " Имахме упоритости в шампионата и сме разочаровани. Направихме каквото можахме, само че очевидно не ни доближи опит. Съдийството не трябва да бъде опрощение, тъй като Арсенал ни надигра. Но е досадно, тъй като реферът облекчи задачата на Арсенал. Като цяло имаше странни решения към този мач. Първо УЕФА смени семействата, след това понижи наказването на Лаказет. А вторият гол на Арсенал беше от засада ", разяснява Грение.

Двубоят на " Емиратс " бе управителен от латвийска съдийска бригада с основен съдия Андрис Трейманис. Делегат на УЕФА на мача пък бе изпълнителният шеф на Левски Павел Колев.
Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 14 март  Арсенал 3:0краен резулат  Рен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР