Отборът на Ред Бул във Формула 1 ще иска да

...
Отборът на Ред Бул във Формула 1 ще иска да
Коментари Харесай

Ред Бул иска бързо да обвърже Ферстапен с нов договор

Отборът на Ред Бул във Формула 1 ще желае да възобнови контракта на новия международен първенец Макс Ферстапен. Настоящото съглашение на нидерландеца с „ биковете “ изтича в края на 2023 година, само че самият водач нееднократно съобщи след края на шампионата, че желае да остане в Ред Бул.

„ Надявам се да можем да вършим това още 10-15 година, желая да остана в Ред Бул до края на моя живот “, сподели Макс малко след края на Гран При на Абу Даби предходната неделя.

В изявление за немския уебсайт Formel1.de моторспорт съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко съобщи, че договарянията за нов контракт на Ферстапен ще бъдат приоритет при идната му среща с мениджъра на международния първенец Реймонд Вермюлен.

„ Ще забележим. Ще дискутираме и най-вероятно ще се стигне до удължение на контракта “, сподели Марко.

По време на церемония вечерта на ФИА Ферстапен дефинира тима на Ред Бул като „ свое семейство “ и не вижда причина да се разделя с него.

„ Чувствам се по този начин, тъй като мисля, че чухте и по радиото ми да ме питат дали мога да остана още 10-15 години. Така че аз съм доста благополучен там, където съм. Освен това мога да бъда себе си, и това съгласно мен също е доста значимо. И не става дума единствено за Формула 1: можем да се забавляваме, можем да се смеем. Мисля, че това също е значимо. Защото не става въпрос единствено за показване, би трябвало и да се наслаждавате на това, което вършиме “, съобщи Ферстапен малко откакто получи своята купа в шампионата за 2021 година.

A special moment, as gets his hands on the F1 Drivers' World Championship trophy
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР