Отборът на Ред Бул Лайпциг спечели с 3:1 домакинството си

...
Отборът на Ред Бул Лайпциг спечели с 3:1 домакинството си
Коментари Харесай

РБ Лайпциг удари Фрайбург и се доближи само на точка от топ 4, Унион с нова грешна стъпка

Отборът на Ред Бул Лайпциг завоюва с 3:1 семейството си на Фрайбург в междинния 14-ти кръг в немската Бундеслига и по този метод се приближи единствено на точка от място в топ 4.

Футболистите на Марко Розе към този момент имат 25 точки, до момента в който четвъртият Айнтрахт е с 25. Фрайбург пък е на 3-то място единствено с пункт повече.

След нулево първо полувреме в Лайпциг домакините взеха преднина в 55-та минута посредством Мохамед Симакан, а броени секунди по-късно Кристофър Нкунку беше прецизен за 2:0.

В 66-та минута Лукас Кюблер върна един гол за Фрайбург, само че в 78-та минута Емил Форсберг оформи крайното 3:1 от дузпа,

В различен дуел от кръга досегашният водач Унион Берлин позволи втора неверна стъпка след тежката загуба от Байер Леверкузен преди няколко дни, откакто приключи 2:2 като хазаин против Аугсбург.

На " Стадиона на Старото лесничейство " Унион на два пъти повеждаше в резултата с помощта на попадения на Шералдо Бекер и Кевин Беренс, само че и в двата случая гостите от Аугсбург стигаха до равенството посредством Флориан Нидерлехнер и в последна сметка си заслужиха точката от тежката аудиенция в Берлин.

В подреждането столичани резервират 2-та позиция с 27 точки, до момента в който Аугсбург са на 14-то място с 15 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР