Отборът на Реал Сосиедад измести Виляреал от първото място в

...
Отборът на Реал Сосиедад измести Виляреал от първото място в
Коментари Харесай

Реал Сосиедад подчини осакатен тим на Гранада

Отборът на Реал Сосиедад измести Виляреал от първото място в Ла Лига след домашен триумф с 2:0 над Гранада. Гостите от „ Лос Карменес “ желаеха отсрочване на срещата поради огромен брой инфектирани с ковид. От Лигата обаче отхвърлиха и през днешния ден „ червено-белите “ започнаха мача със единствено седмина футболисти от първия тим.

Баските бяха цялостни господари на терени и още преди края на полувремето натрупаха над 10 удара към вратата на противника против нито един от страна на гостите. В 21-ата минута домакините извършиха корнер, а Начо Монреал беше на точното място на втората греда. Защитникът овладя и стреля в близкия ъгъл за 1:0. В 26-ата сансебастианци получиха дузпа след игра с ръка. Микел Оярсабал означи дузпата, като вратарят остана в средата на вратата.

В началото на второто полувреме домакините се снабдиха с нова дузпа. В 54-ата минута вратарят на южняците Анхел отрази удара на Вилиан Жозе. В 86-ата минута Реал Сосиедад остана с човек по-малко след пряк червен картон на Льо Норман. Той извърши нарушаване като финален в защита. В добавеното време на мача гостите получиха дузпа. Вратарят Ремиро избави удара и крайният резултат беше 2:0.


Ла Лига 9 кръг, неделя 8 ноември  Реал Сосиедад 2:0краен резулат  Гранада
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР