Отборът на Реал Мадрид спечели за трети пореден и общо

...
Отборът на Реал Мадрид спечели за трети пореден и общо
Коментари Харесай

Реал надви Барселона в първото Ел Класико за сезона и отново триумфира със Суперкупата на Испания

Отборът на Реал Мадрид завоюва за трети следващ и общо шести път в историята си трофея от Суперкупата на Испания . Селекцията на старши треньора Пабло Ласо пречупи огромния си зложелател Барселона със в първото Ел Класико за новия сезон. По този метод мадридчани се трансфораха в най-успешния клуб в историята на шампионата със своите 6 трофеи, оставяйки петте трофея на Барса на втора позиция.

¡SOMOS CAMPEONES!
7ª Supercopa de España

— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) Двата тима си размениха по една четвърт през първото полувреме, като резултатът на почивката бе съвсем еднакъв - 31:32 за Барселона . Каталунците излязоха напред с 5 точки в самия завършек на третия интервал, само че Реал отговори с кошове на Алберто Абалде и Трей Томпкинс , с цел да вземе пункт преднина преди началото на последната четвърт - 50:49.
Финалната част на борбата стартира със серия от 0:7 в интерес на Барса , само че тя бе заличена в идващите минути и " белите " си върнаха преднината при 57:56. Тройка на Кампацо и сполучливи наказателни на Руди Фернандес отвориха актив от пет точки в интерес на Реал - 63:58, само че събитията на терена предвещаваха интригата в срещата да бъде непокътната до самия край.

Барса изравни след кошове на Миротич и Юртел за 65:65 и 1:49 на часовника, само че Кампацо още веднъж поведе своите към двуточкова преднина след панер за 69:67 и оставащи 34 секунди от мача. Адам Ханга можеше да върне тима на Шарунас Ясикевичус в мача, само че позволи топката да му бъде избита от Руди Фернандес и по този метод загуби притежанието на своя отбор. Кампацо пък сбърка един път от наказателната линия и даде още един късмет на " лос кулес " за равнене, само че Ханга още веднъж не откри мрежичката на противника, този път от далечно разстояние - 70:67.

¿Pero cómo has metido eso,?
En directo por
— Supercopa Endesa (@ACBCOM) Аржентинският вълшебник Факундо Кампацо наниза 21 точки и взе 4 битки за триумфа на Реал , като бе награден с наградата за MVP . Алберто Абалде означи 13 точки, а Габриел Дек се регистрира с 11 пункта.

¡Otro premio para el!

La celebración del, el abrazo con Herreros.
— Supercopa Endesa (@ACBCOM) За Барселона Никола Миротич бе над всички с 22 точки и 7 битки, Брандън Дейвис добави 12 точки и 8 битки, а Ник Калатес се разписа с 11 точки, само че излезе с пет персонални нарушавания в последния интервал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР