Отборът на Реал Мадрид спечели с 2:0 при визитата си

...
Отборът на Реал Мадрид спечели с 2:0 при визитата си
Коментари Харесай

Реал Мадрид взе своето при визитата на Кадис след два бързи гола през втората част

Отборът на Реал Мадрид завоюва с 2:0 при визитата си на Кадис в среща от 29-ия кръг на испанската Ла Лига и по този метод се завърна към успехите в шампионата, откакто в последния кръг позволи проваляне с 2:3 вкъщи от Виляреал.

Въпреки че " Белия балет " би трябвало да мисли за идния реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига против Челси, треньорът Карло Анчелоти заложи на съвсем всичко най-хубаво в своите редици.

Очаквано мадридчани направляваха напълно протичащото се на терена, само че дълго време по този начин и не намираха пътя към гола, като на два пъти гредата спря Карим Бензема, а пропуски направи и Родриго.

В последна сметка разумното се случи в 72-а минута, когато Начо Фернандес с отдалечен изстрел даде задатък на към момента настоящия първенец в Ла Лига.

Четири минути по-късно пък Марко Асенсио оформи крайното 2:0 с точно осъществяване с левия крайник, което подпечата и трите точки за Реал Мадрид.

В класирането Реал остава на 2-а позиция с 62 точки, на 10 зад водача Барселона, който на следващия ден гостува на Хетафе. Съставът на Кадис пък заема 15-о място с 31 пункта и се намира единствено на 4 от зоната на изпадащите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР