Отборът на Реал Мадрид се класира за четвъртфиналите в Шампионската

...
Отборът на Реал Мадрид се класира за четвъртфиналите в Шампионската
Коментари Харесай

Реал Мадрид отново се справи с Ливърпул и е на четвъртфинал в Шампионската лига

Отборът на Реал Мадрид се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига, откакто победи с минималното 1:0 на своя " Сантяго Бернабеу " отбора на Ливърпул и записа още един триумф против " мърсисайдци ".

" Лос бланкос " не престават напред с общ резултат 6:2, откакто свършиха главната част от работата си в първия дуел на " Анфилд " преди три седмици, когато момчетата на Карло Анчелоти се постановиха с 5:2.

Днешната среща в Мадрид пък предложи забавно първо полувреме, в което основни настоящи лица бяха двамата вратари Тибо Куртоа и Алисон.

И бразилецът, и неговия белгийски сътрудник на няколко пъти демонстрираха своите отлични рефлекси, с цел да запазят нулевото тъждество след първите 45 минути.

След почивката обаче Реал Мадрид пое напълно контрола върху срещата и закономерно стигна до гола в 79-та минута. При опит за изстрел от въздуха Винисиус Жуниор се подхлъзна, само че даже откакто падна на тревата откри метод да отклони топката към Карим Бензема, който от близко нямаше по какъв начин да сбърка за 1:0.

По този метод " Кралския клуб " продължава сполучливо отбраната на трофея в Шампионската лига, откакто през предишния сезон победи за рекорден 14-ти път в най-престижната европейска клубна конкуренция.

От друга страна пък Ливърпул напуща конкуренцията още в осминафиналите, като това е четвъртият случай в последните шест сезона, в които отборът на Юрген Клип бива губи от Реал Мадрид във етапа на елиминациите на Шампионската лига, като в това се включват и финалите през 2018-та и 2022-ра година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР