Отборът на Реал (Мадрид) се докопа до победа с 3:2

...
Отборът на Реал (Мадрид) се докопа до победа с 3:2
Коментари Харесай

Кражбата на века! Безобразен съдийски палячо подари победа на Реал срещу последния Алмерия

Отборът на Реал (Мадрид) се докопа до победа с 3:2 вкъщи против последния Алмерия в мач от 21-вия кръг на Ла Лига. Срещата ще се запомни с извънредно противоречивите отсъждания на арбитрите през втората част, които подариха успеха на домакините.

Гостите шокираха своя прославен противник през първото полувреме и с голове на Рамазани (1`) и Гонасалес (43`) се отдръпнаха на отмора с два гола задатък. Всичко най-интересно обаче предстоеше...

В 52-ра минута топката беше центрирана в полето на Реал, а бранител на Алмерия игра с ръка и реферът беше привикан на ВАР да гледа повтаряне на обстановката. При тях се видя, че има две явни нарушавания в офанзива, а едното от тях е точно изблъскване в тил на бранителя, който игра с ръка. Те обаче бяха подминати от съдията и той уточни бялата точка. Белингам се нагърби с осъществяването на наказателния удар и Реал понижи пасива си.

Малко по-късно Алмерия вкара трети гол, само че съдията беше привикан да гледа за фаул в центъра на терена против Белингам, за обстановка, в която той преди този момент имаше съвършена видимост и беше безусловно на 2 метра от обстановката и в действително време е отсъдил. В последна сметка реферът анулира първичното си решение, че няма нарушаване и голът беше анулиран.

В 67-ата минута настъпи и третият абсурден миг. Винисиус отбелязва гол с ръка и Реал изравни резултата. Съдията първо анулира гола, само че още веднъж го извикаха на ВАР. На рефера Маесо му бяха показани 2 повторения - едно в тил и едно от птичи взор, в които не се вижда добре с какво играе Вини и по-скоро наподобява на рамо. Съдията анулира решението си и отсъди гол за Реал - 2:2. Секунди по-късно малкия екран сподели две нови повторения, в които се виждаше прелестно, че бразилецът в действителност играе с ръка, само че те не бяха показани на ВАР-повторенията.

???? The most corrupt league where they favor Real Madrid blatantly and accuse Barcelona of wrongdoing

— Barça Spaces (@BarcaSpaces)
Така се стигна до 99-та минута, в която Дани Карвахал се възползва от неточност в отбраната на Алмерия и означи победния гол за момчетата на Анчелоти.
 Осасуна - Хетафе 3:2 в мач от Ла Лига
Осасуна надделя Хетафе в голов екшън от Ла Лига

Ето по какъв начин се разви дуелът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР