Отборът на Реал Мадрид разби тима на Атлетик Билбао с

...
Отборът на Реал Мадрид разби тима на Атлетик Билбао с
Коментари Харесай

Реал показа мускули срещу Билбао, Бензема с хеттрик

Отборът на Реал Мадрид разруши отбора на Атлетик Билбао с 3:0 в мач от 33-ия кръг на Примера дивисион, а над всички на „ Сантяго Бернабеу” бе нападателят на домакините Карим Бензема, който осъществя три попадения. Това бе победа номер 20 за „ белия балет” през сезона в испанския шампионат.

С триумфа си през днешния ден Реал се приближи на четири точки до второто място и Атлетико Мадрид.

Първото полувреме на „ Сантяго Бернабеу” мина не по усета на домакините, които макар че владееха повече топката, по този начин и не съумяха да насочат нито един прецизен удар във вратата на своя съперник.

През втората част обаче, отборът на Зинедин Зидан не остави никакво подозрение за превъзходството си и съумя да означи цели три безответни попадения. Второто полувреме стартира чудесно за домакините, които съумяха да поведат в резултата незабавно след подновяването на играта.

Бензема означи първия си гол в мача в 47-ата минута, когато с глава засече центриране на Марко Асенсио отляво. Вторият гол на французина пристигна още веднъж след удар с глава. Четвърт час преди края на срещата, Бензема се извиси над всички в наказателното поле след центриране от корнер и съумя да насочи неспасяемо топката в мрежата за 2:0.

Крайният резултат бе завършен в продължението на срещата, когато още веднъж Карим Бензема. Нападателят се възползва чудесно от изключителна неточност на вратаря на гостите, който излезе отвън наказателното си поле, само че не съумя да отиграе добре. Отбраната на Билбао също не съумя да почисти топката и я подари на Бензема, който от близо 40 метра трансферира вратаря и осъществя за 3:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР