Отборът на Реал Мадрид постигна разгромна победа с 5:1 при

...
Отборът на Реал Мадрид постигна разгромна победа с 5:1 при
Коментари Харесай

Реал Мадрид вкара пет гола на Селтик и спечели групата си в Шампионската лига

Отборът на Реал Мадрид реализира разгромна победа с 5:1 при семейството си на Селтик в мач от последния шести кръг на група F в Шампионската лига.

„ Белите “ откриха резултата на стадион „ Сантиаго Бернабеу “ в петата минута от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Моритц Йенц в наказателното поле на „ детелините “ след удар на Федерико Валверде. С осъществяването на 11-метровия углавен удар застана Лука Модрид, който се разписа във вратата на Джо Харт.

Испанският отличник удвои преднината си в 20-ата минута още веднъж от дузпа, която бе сполучливо осъществена от Родриго. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Матю О‘Райли в пеналтерията на Селтик при добавка на Родриго след изстрел на Винисиус, който стражът Харт отрази.

В 34-ата минута феновете на мача станаха очевидци на отсъждането на трета дузпа, само че този път в интерес на гостите от Шотландия, откакто Ферлан Менди фаулира Абада в наказателното поле на Реал. До попадение не се стигна, тъй като осъществяването на Юранович бе отразено от вратаря Тибо Куртоа.

Съставът на Карло Анчелоти направи преднината си класическа шест минути след началото на второто полувреме, когато Дани Карвахал центрира от аутлинията в наказателното поле на Селтик, където Марко Асенсио се разписа с удар от воле.

След малко повече от час игра и Винисиус се разписа, а петият гол бе дело на Феде Валверде, който с изстрел от над 25 метра прати топката в далечния ъгъл на стража Джо Харт.

Почетно попадение за „ детелините “ пък означи Жота в 84-ата минута на срещата след осъществяване на директен свободен удар на границата на наказателното поле на домакините.

В класирането Реал Мадрид е водач с 13 точки, на пункт преднина пред втория Ред Бул Лайпциг. Трети е отборът на Шахтьор Донецк, който през пролетта ще продължи присъединяване си в елиминациите в Лига Европа, а на дъното е Селтик с едвам две точки от шест мача.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР