Отборът на Реал Мадрид постигна разгромна победа с 4:0 при

...
Отборът на Реал Мадрид постигна разгромна победа с 4:0 при
Коментари Харесай

Реал Мадрид очаквано разгроми последния в класирането на Ла Лига

Отборът на Реал Мадрид реализира разгромна победа с 4:0 при семейството си на Елче в дуел от 21-ия кръг на испанската Ла Лига.

„ Белите “ откриха резултата на стадион „ Сантиаго Бернабеу “ в осмата минута, когато Марко Асенсио получи топката отдясно в половината на гостите, направи мощен самостоятелен рейд към наказателното поле, мина през двама противникови бранителя и малко след границата на пеналтерията с фалцов изстрел по земя се разписа в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Едгар Бадия.

Кралският клуб удвои преднината си по-късно повече от половин час игра от дузпа, отсъдена за игра с ръка на бранителя Енцо Роко в наказателното поле на Елче. Зад топката застана Карим Бензема, който се разписа.

В първата минута от добавеното време на първата част домакините направиха преднината си класическа с втория гол на Бензема, който още веднъж бе непогрешим с осъществяването си от 11-метров углавен удар.

Крайният резултат оформи Лука Модрид в 80-ата минута след асистенция по фланга на Родриго.

В класирането Реал Мадрид е втори с 48 точки, на осем пункта зад водача Барселона. Елче е финален едвам девет точки от 21 изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР