Отборът на Реал Мадрид постигна домакинска победа с 4:1 над

...
Отборът на Реал Мадрид постигна домакинска победа с 4:1 над
Коментари Харесай

Реал Мадрид се изкачи еднолично на върха в Ла Лига след домакински обрат над Майорка

Отборът на Реал Мадрид реализира домакинска победа с 4:1 над Майорка, пристигнала след поврат, в дуел от шестия кръг на испанската Ла Лига.

Гостите от Палма де Майорка откриха изненадващо откриха резултата на стадион „ Сантиаго Бернабеу “ в 35-ата минута, когато Канг-Ин Лий центрира от фаул диагонално в наказателното поле на „ белите “, а на далечната греда нападателят Ведат Муричи с удар с глава се разписа тъкмо под горната греда на вратата, защитавана от Тибо Куртоа.

Шампионите на Испания изравниха резултата в четвъртата минута от добавеното време на първата част посредством Федерико Валверде, който пое топката от личната половина, направи мощен самостоятелен рейд и с удар от дъгата на пеналтерията на гостите се разписа в горния десен ъгъл на стража Предграг Райкович.

Реал Мадрид направи цялостен поврат в срещата в 72-ата минута, когато Родриго проби в наказателното поле на Майорка и пусна успоредна топка на голлинията към Винисиус, който с едно допиране я прати в опразнената врата.

Крайният резултат оформиха Родриго и Антонио Рюдигерл с голове в 89-ата минута и в третата минута от добавеното време на срещата.

В класирането съставът на Карло Анчелоти събра актив от 15 точки, с което се изкачи на лидерската позиция с два пункта повече от втория Барселона. Майорка пък е 13-и с 5 точки след пет изиграни срещи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР