Отборът на Реал Мадрид не успя да измести градския си

...
Отборът на Реал Мадрид не успя да измести градския си
Коментари Харесай

Реал се подхлъзна срещу Осасуна на тежкия терен в Памплона

Отборът на Реал Мадрид не съумя да измести градския си противник Атлетико от върха на класирането в Ла Лига, откакто направи нулево тъждество при гостуването си на Осасуна в мач от 18-ия кръг на шампионата.

 Атлетико Мадрид еднолично на върха в Ла Лига след нова неточност на Реал Атлетико Мадрид еднолично на върха в Ла Лига след нова неточност на Реал
Отборът на Атлетико Мадрид ще посрещне 2021 година еднолично на върха на класирането в Ла Лига, откакто завоюва последния си мач за година..
По-рано в събота дуелът на Атлетико Мадрид с Атлетик Билбао бе отсрочен поради мощната снежна стихия над испанската столица, като теренът в Памплона също бе обиден, основният рефер реши, че има условия срещата да се организира.
Тежкият терен попречи на двата отбора да покажат най-хубавото от себе си, като двата отбора съумяха да насочат едвам по два точни удара и по този начин и не се стигна до гол.
В същото време Барселона продължи с положителните си изяви в последните седмици, откакто разруши Гранада с 4:0 като посетител. Антоан Гризман и Лионел Меси вкараха по два гола за безапелационния триумф на каталунците, които се изкачиха до трето място в класирането с 34 точки, три по-малко от втория Реал. Атлетико остава отпред с 38 точки, като тимът на Диего Симеоне е изиграл три по мача от противниците си за купата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР