Отборът на Реал Мадрид е все по-близо до шампионската титла

...
Отборът на Реал Мадрид е все по-близо до шампионската титла
Коментари Харесай

Реал Мадрид направи нова крачка към титлата

Отборът на Реал Мадрид е все по-близо до шампионската купа в Испания, откакто победи преследвача Севиля с 3:2 като посетител в мач от 32-ия кръг на Ла Лига. На стадион " Рамон Санчес Писхуан " домакините започнаха чудесно дуела и поведоха в резултата с гол на ветерана Иван Ракитич в 21-та минута, а единствено четири минути по-късно Ерик Ламела удави преднината на андалусците.

За следващ път в последните седмици играчите на Карло Анчелоти демонстрираха темперамент и класа, с цел да стигнат до поврат след почивката, откакто Родриго понижи изоставането им в 50-та минута, а Начо Фернандес изравни осем минути преди края на постоянното време. Във втората минута на добавеното време вездесъщият Карим Бензема означи трети гол за Кралския клуб, с цел да донесе триумфа на своите.

По този метод Реал към този момент има 75 точки, 15 повече от втория Барселона, който е изиграл два мача по-малко. Севиля и Атлетико Мадрид също има по 60 точки, само че са с по-лоша голова разлика от каталунците и са изиграли два мача повече от отбора на Шави.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР